söndag 6 januari 2019

6/365 (133) I vassen

Igår var jag till Floda och gick en promenad längsmed Sävelången. Det var en underbar vinterdag och solens bleka strålar blänkte i vassen. (eller kanske rättare sagt i vattnet bakom vassen, fast det var ju inget tema som hette "bakom vassen"...)

3 kommentarer:

  1. Fantastiskt vacker bild! Jag gillar denna massor!

    Förlåt om jag skrivit detta tidigare (eller om det var till någon annan) men när man kommenterar här behöver man pricka i bilder för att visa att man inte är spam! Förra bilden jag kommenterade fick jag upp 4 gånger och jag höll på att ge upp! Nu är jag helt galen som skriver ytterligare en kommentar men jag älskade verkligen denna bild så jag ville skriva det men tas inte denna spamkontroll bort så tror jag det blir få kommentarer från mig! Många har att de behöver godkänna istället och det fungerar för dem! Hoppas du har möjlighet att införa det istället då jag tror att det är lätt att hoppa över att kommentera när det blir så krångligt! :)
    Fem gånger har jag försökt att få godkänt nu och jag är väldigt irriterad!!! Men jag ska försöka en stund till och hoppas att det går i genom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad konstigt att det blev så! Jag har klickat bort den funktionen när jag fixade bloggen just för att det ska vara enkelt. Jag ska kolla igen. Tack snälla du som ändå tog dig tiden att kommentera!

      Radera
  2. Läcker struktur och fint ljus.

    SvaraRadera